Cateringmeny: 3-retters middager

Generalen har flere fine 3-retters middager på sin cateringmeny! Det er lurt å alliere seg med en person som er litt kjøkkenvant. Vi driller vedkommende på hva hun/han skal gjøre når de henter maten. Praktiske råd om varmholding og opplegging følger med på kjøpet.

SOMMERKALV
Forrett
Piggvar- og krabbepatè
Estragonmarinerte smågrønnsaker og fransk dressing

Hovedrett
Kalvesteik med vårlige grønnsaker
Kokte poteter, rørt tyttebær og fløtesaus

Dessert
Passionfruktmousekake
Jordbær og balsamicosirup

Kroner 380,-/person

SOMMERENTRECÔTE
Forrett
Grønn asparges og Serranoskinke
Søtpotetkrem og aioli

Hovedrett
Velmørnet entrecôte, i øl- og urtemarinade
Ovnsbakt løk, kinesisk grønnkål og broccoli
Fløtegratinerte poteter og peppersaus

Dessert
Vanilje Panna Cotta og bringebærsorbet

Kroner 380,-/person

VINTER-REIN
Forrett
Lettrøkt andebryst
Mango- og løksalsa

Hovedrett
Helstekt reinsdyrplomme
Pastinakk-krem og rosenkål
Fløtegratinerte poteter og portvinsaus

Dessert
Multemoussèkake
Kryddermarinerte multer og vaniljeis

Kroner 450,-/person

VINTERLAM
Forrett
Fylt avocado med løyrom, rømme, løk, reker og urter

Hovedrett
Lammelår fylt til randen med urter
Ratatouille og blomkål i nøttesmør
Fløtegratinerte poteter og dijonsennepsaus

Dessert
Marinerte bær og vaniljekrem

Kroner 375,-/person

 

 NYTTIG Å VITE
Prisene er basert på en minimumsbestilling på 15 personer.
Reduksjon av antall må skje senest 3 dager før arrangementet.


BE OM KONKRET TILBUD HER!

Pizzeria del Generale

Nyt ekte italiensk steinovnsbakt pizza i husets trattoria.

general logo hvit