Tilgjengelighet: 100

Arrangementsdetaljer

Reservasjoner inntil:11.09.2018 15:00
Starter:11.09.2018 16:00
Slutter:11.09.2018 18:30

Beskrivelse

Frem til jul skal vi jobbe oss igjennom noen av de mest klassiske italienske pastarettene. En etter en. Med så autentiske råvarer som det er mulig for oss å skaffe fra våre beste leverandører.

Vi tenker å servere dem til en svært hyggelig penge - dog tidsbegrenset. Vi skal forsøke å få rettene ned i en pris som ligger godt under vanlig restaurantpris - og serverer dem kun mellom 16:00 og 18:30. Altså i vanlig middagstid. Barneporsjoner også selvsagt. Ta med familien og spis rimelig hos oss disse dagene!

Tirsdag 11.september : Bucatini all'Amatriciana

Når vi lagde Carbonara, så var vi helt rigide med tanke på den orginale oppskriften. Denne gangen er vi litt i ytterkant av hva innbyggerene i Amatrice ville godtatt - men ikke så langt ute at den ikke hadde fått et greit nikk ...

Orginaloppskriften byr, nok en gang, på guanciale - samt hvitvin, tomater, pecorino og (noen ganger) løk. Varianter med sort pepper, peperoncino og hvitløk er ikke uvanlig. Vi gjør den med pancetta i steden for guanciale denne gangen. Rett og slett fordi vi liker den versjonen best. Den er også mest "familievennlig". Vi bruker også peperoncino, pecorino og hvitvin - men ikke løk eller hvitløk.

Bucatini er rett og slett en spaghettilignende pasta. Litt tykkere og med hull i midten. Kjempegod til slike tomatsauser. Du kan også få kjøpt bucatini i vår lille delikatessebutikk. Pancetta er krydret og speket sideflesk - og dette lager vi faktisk selv her på hotellet. Tomaten er av den meget eksklusive San Marzano varianten.

Pris for voksenporsjon - kr. 120,-
Pris for barneporsjon - kr. 60,-

Vi blir veldig glade om dere bestiller bord. Ikke nødvendigvis fordi det blir fullt, men om vi skal klare å servere dette såpass rimelig, så er vi avhengig av å ha lite svinn. Vi forbereder ikke veldig mye mer råvarer enn hva som er forhåndsbestilt, så med mindre du har reservert bord senest 1 dag i forkant, så kan vi ikke garantere at vi har noe ekstra.

Vi kommer til å koke pastaen fra "scratch", så en må påregne 15 minutter ventetid selv om det ikke er noe kø å snakke om. Vi veksler mellom tørket og hjemmelaget fersk pasta - alt ettersom hva retten kler best. Det er selvsagt mulig for bordet å bestille fra ordinær meny i tillegg - og vi skal gjøre vårt beste for å servere alt samtidig. For raskest mulig servering vil det dog være en fordel om alle går for dagens klassiker.

Til voksenporsjoner beregner vi 130 gram pasta. Til barneporsjoner (6-12 år) serveres det litt over halve voksenporsjoner. Til barn under 6 år serverer vi en miniporsjon gratis. Det serveres alltid hvitt brød til måltidet.

Vi tilbyr også mikro-vinglass (50 ml) - slik at du kan smake retten med matchende vin, men fremdeles være milevis innenfor "kjørbar" tilstand. Vi har selvsagt masse gode alkoholfrie alternativer også.

OBS! Vi har ikke gluten-/laktosefrie alternativer av disse rettene.

Vi gleder oss til å servere klassikerene på vår måte!Bestill bord i dag!