Tilgjengelighet: 100

Arrangementsdetaljer

Reservasjoner inntil:02.10.2018 18:00
Starter:02.10.2018 16:00
Slutter:02.10.2018 21:00

Beskrivelse

Frem til jul skal vi jobbe oss igjennom noen av de mest klassiske italienske pastarettene. En etter en. Med så autentiske råvarer som det er mulig for oss å skaffe fra våre beste leverandører.

Vi tenker å servere dem til en svært hyggelig penge - dog tidsbegrenset. Vi skal forsøke å få rettene ned i en pris som ligger godt under vanlig restaurantpris - og serverer dem kun mellom 16:00 og 18:30. Altså i vanlig middagstid. Barneporsjoner også selvsagt. Ta med familien og spis rimelig hos oss disse dagene!

Tirsdag 2.oktober : Pizza con patate e pancetta (pottitpizza!)

Et lite sidesprang denne tirsdagen da vi serverer vår favorittpizza fra de siste 4 åra... Den står ikke på menyen til vanlig, men den kan jo fort bli etterspurt?

Dette er en hvit pizza med litt mozzarella, Taleggio (ost), pancetta (speket sideflesk), vårløk og litt frisk oregano - og hovedrollen spilles av syltynne potetskiver!

Vi har laget drøssevis av varianter på denne - og hovedpoenget er egentlig at man må ha noe salt, noe syrlig og noe friskt. Rester fra juleribba har fungert utmerket også.

Kom innom og spis vår favorittpizza - og bli pottitpizzafrelst!

Pris for voksenporsjon - kr. 130,-
Pris for barneporsjon - kr. 70,-
Denne pizzaen serveres hele kvelden!

Vi blir veldig glade om dere bestiller bord. Ikke nødvendigvis fordi det blir fullt, men om vi skal klare å servere dette såpass rimelig, så er vi avhengig av å ha lite svinn. Vi forbereder ikke veldig mye mer råvarer enn hva som er forhåndsbestilt, så med mindre du har reservert bord senest 1 dag i forkant, så kan vi ikke garantere at vi har noe ekstra.

Vi tilbyr også mikro-vinglass (50 ml) - slik at du kan smake retten med matchende vin, men fremdeles være milevis innenfor "kjørbar" tilstand. Vi har selvsagt masse gode alkoholfrie alternativer også.

OBS! Vi har ikke gluten-/laktosefrie alternativer av disse rettene.

Vi gleder oss til å servere klassikerene på vår måte!Bestill bord i dag!