• Eksteriør
    "The room was comfortable and ideal.
    The staff was very friendly and welcoming.
    Parking is free."

    - Gjesteanmeldelse fra Andrey L, Tripadvisor

  • Pizzeria 1
  • Pizzeria 2
    "Amazing food. Great prices. Polite staff. "

    - Gjesteanmeldelse fra Sigita Z, Tripadvisor

  • Pizzeria 3
  • Frokost
    Kjempegod frokost, variert pålegg.

    - Gjesteanmeldelse fra Ann, Booking.com

  • Selskap 1
    "The staff was very professional at all time, and the 3-course dinner we will never forget. "

    - Gjesteanmeldelse fra JanP, Tripadvisor

  • Konferanse 1
  • Konferanse 2
    2 konferansesaler og 2 grupperom.
    21 værelser med totalt 44 sengeplasser
  • Konferanse 3
  • Salong 1
  • Biljard
    Biljard- og snookerbord
Velkommen | Benvenuto

Hotell i Hønefoss med italiensk pizzeria

Enkeltrom i dag
priser fra kr.
610,- BOOK
NÅ!
Twin-/dobbeltrom i dag
priser fra kr.
760,-
Enkeltrom
610,- BOOK
NÅ!
Twin-/dobbeltrom
760,-
  • Insalata di polpo

    Blekksprutsalat!

    Dette er en siderett som mange vil kjenne igjen fra turer både til Spania og Italia. Den smaker av hav, ser lekker ut - og vil garantert overraske dine gjester. Salaten kan selvsagt også serveres som en forrett. Rimelig å lage er den også - all den tid du får tak i blekksprut fra en av våre "innvandrerbutikker" (den finnes ofte i frossendisken).

    Les mer!

  • Dagmøtepakker

    Kort møte uten overnatting? Her finner du 2 gode alternativer.
    Priser fra kr. 420,-/pers.

    Les mer!

  • Norsk møtepakke

    Her får du en ferdigsydd og gjennomtenkt lunsj-til-lunsj konferansepakke hvor maten har norsk-franske røtter.
    Priser fra kr. 1.990,-/pers i enkeltrom.

    Les mer!

  • Sommerfesten!

    I mai og juni er det mye som skjer både på jobb og gjerne også privat. Det arrangeres sommerfester både i bedrifter og i lag- og foreninger - forutenom alle høytidsdagene og familieselskapene. Skal du arrangere en sommerfest i år? Vi har flere løsninger i mange priskategorier. Ta en titt her og finn det sommerarrangementet som passer dine behov. Så tar vi oss av alt det andre.

    Les mer!

Snart er det jul og gravet laks eller ørret hører til. Et stykke gravet fisk er en flott og rimelig julepressang til alle oss voksne som har alt fra før. Å grave fisk er utrolig enkelt, lite tidkrevende og dessuten kan sluttproduktet fryses ned. Her er oppskriften, så sett i gang:

For å være helt sikker på at det ikke finnes noe snyltere i fiskekjøttet, så bør du fryse ned fisken et par døgn og så halvtine den opp igjen før du gjør resten av arbeidet. Jeg synes det er enklest å plukke ut beina med en nebbtang før jeg fryser den ned.

Ingredienser

  • Laks eller ørret, filetert, med skinnet på - ca 1 kg
  • Litt hvitt pepper
  • ca 1/2 dl salt
  • Litt mindre sukker enn salt
  • Raust med frisk dill

Tørk filetene godt og del dem eventuelt opp i mindre biter (du må ha partall). Bland sukker, salt og hvitt pepper. Dekk bunnen av et dypt fat med dill og dryss littegrann av salt- og sukkerblandingen over. Legg den ene fiskesiden oppå, med kjøttsiden opp. Strø på halvparten av salt- og sukkerblandingen samt raust med dill. Legg så det andre fiskestykket oppå, med kjøttsiden ned før du strør på resten av salt- og sukkerblandingen. Dekk fatet og la det stå kjølig i 2-3 døgn. Snu fisken opp til et par ganger om dagen. Skal du servere fisken sammen med en klassisk sennepsaus, så er det vanlig å skjære fisken i ca 1cm tykke skiver. Til smørbrød skjærer du den tynt.