• Eksteriør
    "The room was comfortable and ideal.
    The staff was very friendly and welcoming.
    Parking is free."

    - Gjesteanmeldelse fra Andrey L, Tripadvisor

  • Pizzeria 1
  • Pizzeria 2
    "Amazing food. Great prices. Polite staff. "

    - Gjesteanmeldelse fra Sigita Z, Tripadvisor

  • Pizzeria 3
  • Frokost
    Kjempegod frokost, variert pålegg.

    - Gjesteanmeldelse fra Ann, Booking.com

  • Selskap 1
    "The staff was very professional at all time, and the 3-course dinner we will never forget. "

    - Gjesteanmeldelse fra JanP, Tripadvisor

  • Konferanse 1
  • Konferanse 2
    2 konferansesaler og 2 grupperom.
    21 værelser med totalt 44 sengeplasser
  • Konferanse 3
  • Salong 1
  • Biljard
    Biljard- og snookerbord
Velkommen | Benvenuto

Hotell i Hønefoss med italiensk pizzeria

Enkeltrom i dag
priser fra kr.
610,- BOOK
NÅ!
Twin-/dobbeltrom i dag
priser fra kr.
760,-
Enkeltrom
610,- BOOK
NÅ!
Twin-/dobbeltrom
760,-
  • Insalata di polpo

    Blekksprutsalat!

    Dette er en siderett som mange vil kjenne igjen fra turer både til Spania og Italia. Den smaker av hav, ser lekker ut - og vil garantert overraske dine gjester. Salaten kan selvsagt også serveres som en forrett. Rimelig å lage er den også - all den tid du får tak i blekksprut fra en av våre "innvandrerbutikker" (den finnes ofte i frossendisken).

    Les mer!

  • Dagmøtepakker

    Kort møte uten overnatting? Her finner du 2 gode alternativer.
    Priser fra kr. 420,-/pers.

    Les mer!

  • Norsk møtepakke

    Her får du en ferdigsydd og gjennomtenkt lunsj-til-lunsj konferansepakke hvor maten har norsk-franske røtter.
    Priser fra kr. 1.990,-/pers i enkeltrom.

    Les mer!

  • Sommerfesten!

    I mai og juni er det mye som skjer både på jobb og gjerne også privat. Det arrangeres sommerfester både i bedrifter og i lag- og foreninger - forutenom alle høytidsdagene og familieselskapene. Skal du arrangere en sommerfest i år? Vi har flere løsninger i mange priskategorier. Ta en titt her og finn det sommerarrangementet som passer dine behov. Så tar vi oss av alt det andre.

    Les mer!

Nor.: Mozzarella i vogn Etter vår lille reise til pizzaens Mekka - Napoli - har vi også plukket opp et par andre klassikere fra Campagna. Dette må jo være noe av det enkleste man kan lage til forrett eller lunsj! Nesten som arme riddere, men med smeltet mozzarella inni. Og ja: selvsagt kan man benytte andre oster om man vil.

INGREDIENSER

  • Noen skiver loff, gjerne døgngammel
  • Mozzarella, skivet
  • Et egg eller to, pisket til luftig
  • Salt og pepper
  • Litt hvetemel
  • Lett olivenolje til "stekepannefritering"

Skjær loffeskivene slik at de er littegrann større enn mozzarellaskivene. Legg en skive mozzarella på loffen og klask en skive til opp - slik at du får en sandwich. Dytt sandwichene på litt mel slik at du får et syltynt lag med mel på hver side av sandwichene. Dynk i eggeblandingen, som selvsagt er saltet og pepret. Finn en passende stekepanne eller liten kaserolle og hell oppi såpass mye olje at det står en drøy cm over bunnen. Varm opp til det blir ganske så varmt, men kanskje ikke full frityrtemperatur. Legg carrozzaene oppi en og en og pass på at temperaturen ikke blir for høy eller for lav. Snu underveis og friter til carrozzaene blir gyldne. Legg over på kjøkkenpapir og server varme. Vær obs på at osten inni kan være ganske varm, så server med en liten advarsel.

Varianter

Kjør en 3-4 ansjosfileter til en pasta og smør på skivene før du lager sandwicher av dem. Du kan også hakke litt frisk oregano og/eller timian og ha i eggeblandingen. Prøv med forskjellige oster. Vi tror Taleggio passer bra!