• Eksteriør
    "The room was comfortable and ideal.
    The staff was very friendly and welcoming.
    Parking is free."

    - Gjesteanmeldelse fra Andrey L, Tripadvisor

  • Pizzeria 1
  • Pizzeria 2
    "Amazing food. Great prices. Polite staff. "

    - Gjesteanmeldelse fra Sigita Z, Tripadvisor

  • Pizzeria 3
  • Frokost
    Kjempegod frokost, variert pålegg.

    - Gjesteanmeldelse fra Ann, Booking.com

  • Selskap 1
    "The staff was very professional at all time, and the 3-course dinner we will never forget. "

    - Gjesteanmeldelse fra JanP, Tripadvisor

  • Konferanse 1
  • Konferanse 2
    2 konferansesaler og 2 grupperom.
    21 værelser med totalt 44 sengeplasser
  • Konferanse 3
  • Salong 1
  • Biljard
    Biljard- og snookerbord
Velkommen | Benvenuto

Hotell i Hønefoss med italiensk pizzeria

Enkeltrom i dag
priser fra kr.
650,- BOOK
NÅ!
Twin-/dobbeltrom i dag
priser fra kr.
850,-
Enkeltrom
650,- BOOK
NÅ!
Twin-/dobbeltrom
850,-
  • Rakfisklag

    Her på huset har vi lidenskap for rakfisk. Vi simpelthen elsker rakfisk! Og vi har gjort oss skikkelig flid, reist til Valdres og identifisert de beste leverandørene på de viktigste råvarene. Denne kunnskapen har vi omsatt til tidenes beste rakfiskpakke slik at du i år kan booke et skikkelig gjennomtenkt rakfisklag hos oss.

    Les mer!

  • Dagmøtepakker

    Kort møte uten overnatting? Her finner du 2 gode alternativer.
    Priser fra kr. 420,-/pers.

    Les mer!

  • Julebord på General Hotell

    Sørg for å få plass hos oss til årets julegilde. Førjulsstrida blir ikke den samme uten et skikkelig måltid med gode kolleger. Vi har fine julebord for bedrifter og større grupper. Julelunsj er også et bra alternativ for mange. Synes du det er tidlig å tenke på jul? Jo - det synes nok vi også, men faktum er at bestillingene allerede har begynt å komme!

    Les mer!

  • Norsk møtepakke

    Her får du en ferdigsydd og gjennomtenkt lunsj-til-lunsj konferansepakke hvor maten har norsk-franske røtter.
    Priser fra kr. 1.990,-/pers i enkeltrom.

    Les mer!

It: Bruschetta con funghi e Taleggio

Årets soppsesong har foreløpig ikke vært av de helt store, men selv når man finner relativt lite sopp kan man jo lage herlige små måltider? Her er en av våre, italienske, favoritter. Bland gjerne kantareller og steinsopp - og spe eventuelt på med noen sjampinjonger om høsten er i overkant mager på soppfronten.

Ingredienser

  • Et par never kantareller, steinsopp og/eller sjampinjonger
  • En skive godt landbrød
  • 1/2 fedd hvitløk
  • Litt frisk timian
  • En halv sjalottløk, finhakket
  • En liten skive Taleggio (italiensk ost). Om du ikke får tak i, prøv med ridderost!
  • Smør til steking, salt og pepper

Lag bruschetta på klassisk vis - stek skiven i raust med olje og gni et snittet hvitløksfedd over toppen av skiva. Stek soppen i smør på god varme. Det er alltids allright å la et lite hvitløksfedd steke sammen med soppen - bare ta det ut når soppen er klar. Ha i løken og timianen helt på slutten av steketiden. Legg den deilige soppblandingen på skiva, dryss med litt salt og pepper - og plasser en liten tynn skive Taleggio på toppen. Utmerket forrett før høst-søndagsmiddagen - eller som lunsj/kveldsmat!

Taleggio

Denne osten har blitt en favoritt hos oss! Den stammer fra Val Taleggio og har visstnok blitt produsert der nede i over 1000 år. Faktisk er den også laget på melk fra slitene kuer - av en eller annen typisk italiensk grunn.  Osten lukter kraftigere enn den smaker - og for oss nordmenn kan smaken kanskje minne litt om en mild type ridderost. Dessuten er det en ost som egner seg godt til gratinering - så vi bruker den innimellom på pizza! Veldig god til salater med litt skarpe smaker som redikk og ruccola. Går også godt til tomater - selv soltørkede. Vi har også lyst til å prøve den på en raus burger!