• Eksteriør
    "The room was comfortable and ideal.
    The staff was very friendly and welcoming.
    Parking is free."

    - Gjesteanmeldelse fra Andrey L, Tripadvisor

  • Pizzeria 1
  • Pizzeria 2
    "Amazing food. Great prices. Polite staff. "

    - Gjesteanmeldelse fra Sigita Z, Tripadvisor

  • Pizzeria 3
  • Frokost
    Kjempegod frokost, variert pålegg.

    - Gjesteanmeldelse fra Ann, Booking.com

  • Selskap 1
    "The staff was very professional at all time, and the 3-course dinner we will never forget. "

    - Gjesteanmeldelse fra JanP, Tripadvisor

  • Konferanse 1
  • Konferanse 2
    2 konferansesaler og 2 grupperom.
    21 værelser med totalt 44 sengeplasser
  • Konferanse 3
  • Salong 1
  • Biljard
    Biljard- og snookerbord
Velkommen | Benvenuto

Hotell i Hønefoss med italiensk pizzeria

Enkeltrom i dag
priser fra kr.
610,- BOOK
NÅ!
Twin-/dobbeltrom i dag
priser fra kr.
760,-
Enkeltrom
610,- BOOK
NÅ!
Twin-/dobbeltrom
760,-
  • Insalata di polpo

    Blekksprutsalat!

    Dette er en siderett som mange vil kjenne igjen fra turer både til Spania og Italia. Den smaker av hav, ser lekker ut - og vil garantert overraske dine gjester. Salaten kan selvsagt også serveres som en forrett. Rimelig å lage er den også - all den tid du får tak i blekksprut fra en av våre "innvandrerbutikker" (den finnes ofte i frossendisken).

    Les mer!

  • Dagmøtepakker

    Kort møte uten overnatting? Her finner du 2 gode alternativer.
    Priser fra kr. 420,-/pers.

    Les mer!

  • Norsk møtepakke

    Her får du en ferdigsydd og gjennomtenkt lunsj-til-lunsj konferansepakke hvor maten har norsk-franske røtter.
    Priser fra kr. 1.990,-/pers i enkeltrom.

    Les mer!

  • Sommerfesten!

    I mai og juni er det mye som skjer både på jobb og gjerne også privat. Det arrangeres sommerfester både i bedrifter og i lag- og foreninger - forutenom alle høytidsdagene og familieselskapene. Skal du arrangere en sommerfest i år? Vi har flere løsninger i mange priskategorier. Ta en titt her og finn det sommerarrangementet som passer dine behov. Så tar vi oss av alt det andre.

    Les mer!

Paella er en spansk spesialitet som vi burde spise mer av her til lands gitt at vi har fantatstiske ingredienser tilgjengelig hele året! Jeg er heldig og har en paellera (stekepanne spesielt egnet til Paella) på hele 38cm i bredden, men du kan utmerket godt bruke en vanlig stor stekepanne med høy kant. Dette er perfekt mat når du får mange gjester og ikke har lyst til å stå på kjøkkenet hele kvelden!

Til 8 personer (svær paellera!)

Ingredienser

  • 1 hel kylling, delt lår/bryst i 3 – kok kraft på skrotten
  • 200 gram Chorizo, skåret diagonalt i cm-tykke skiver
  • 2-4 sjøkreps avhengig av størrelse og budsjett
  • 1/2 nett blåskjell og/eller hjerte-/haneskjell
  • 20 scampi, rensket
  • 3 små akkar, strimlet
  • 750 gram paellaris (rundkornet)
  • 1/2 løk, finhakket
  • 4-6 fedd hvitløk
  • Raust med safrantråder
  • 4 hele tomater, delt i 2 og kjøttet revet med rivjern!
  • 1 snau spiseskje søtt eller røkt paprikapulver
  • Målt i volum, 3-4 ganger så mye kyllingkraft som ris (tilsett litt av gangen)
  • Salt
  • 1 snau spiseskje gurkemeie

Fremgangsmåte

  1. Kok kyllingkraft. Ha i safran. Kraften skal putre når du har den i panna etterpå.
  2. I paella-pannen; ha i godt med olje i midten og varm opp til middels varme
  3. Fres blåskjell (med lokk over) og ta til side.
  4. Fres kyllingbitene. Ta til side.
  5. Fres sjøkrepsen. Ta til side.
  6. Fres scampi. Ta til side.
  7. Ha i mer olje om nødvendig. Fres akkar
    1. Og så litt løk
    2. Og så litt hvitløk
    3. Og så chorizoen
    4. Og så blander du i det revne tomatkjøttet
    5. Ha også i paprikapulver
  8. Ha i risen og stek forsiktig til den blir gjennomsiktig-ish.
  9. Bland i gurkemeie og salt
  10. Så har du i kyllingkraften. Begynn med litt mindre enn 3x volumet av risen, så kan du heller supplere om nødvendig.
  11. Dette skal koke litt sånn ”middels” til ”middels-svakt” i ca 20-25 minutter totalt. Når det gjenstår 3-4 minutter så pynter du gryta med de andre ingrediensene du har tatt av. Smak på risen underveis og tilesett mer væske om nødvendig. Helst før du ”pynter”...
  12. Serveres med loff og smør. Cava, rosè eller hvitvin. Isvann med sitron. Crema Catalana til dessert?

Juanry har en snedig nettside med massevis av varianter - og fiffige videoer. Nyttig om du skjønner noen gloser på spansk!