• Eksteriør
    "The room was comfortable and ideal.
    The staff was very friendly and welcoming.
    Parking is free."

    - Gjesteanmeldelse fra Andrey L, Tripadvisor

  • Pizzeria 1
  • Pizzeria 2
    "Amazing food. Great prices. Polite staff. "

    - Gjesteanmeldelse fra Sigita Z, Tripadvisor

  • Pizzeria 3
  • Frokost
    Kjempegod frokost, variert pålegg.

    - Gjesteanmeldelse fra Ann, Booking.com

  • Selskap 1
    "The staff was very professional at all time, and the 3-course dinner we will never forget. "

    - Gjesteanmeldelse fra JanP, Tripadvisor

  • Konferanse 1
  • Konferanse 2
    2 konferansesaler og 2 grupperom.
    21 værelser med totalt 44 sengeplasser
  • Konferanse 3
  • Salong 1
  • Biljard
    Biljard- og snookerbord
Velkommen | Benvenuto

Hotell i Hønefoss med italiensk pizzeria

Enkeltrom i dag
priser fra kr.
610,- BOOK
NÅ!
Twin-/dobbeltrom i dag
priser fra kr.
760,-
Enkeltrom
610,- BOOK
NÅ!
Twin-/dobbeltrom
760,-
  • Insalata di polpo

    Blekksprutsalat!

    Dette er en siderett som mange vil kjenne igjen fra turer både til Spania og Italia. Den smaker av hav, ser lekker ut - og vil garantert overraske dine gjester. Salaten kan selvsagt også serveres som en forrett. Rimelig å lage er den også - all den tid du får tak i blekksprut fra en av våre "innvandrerbutikker" (den finnes ofte i frossendisken).

    Les mer!

  • Dagmøtepakker

    Kort møte uten overnatting? Her finner du 2 gode alternativer.
    Priser fra kr. 420,-/pers.

    Les mer!

  • Norsk møtepakke

    Her får du en ferdigsydd og gjennomtenkt lunsj-til-lunsj konferansepakke hvor maten har norsk-franske røtter.
    Priser fra kr. 1.990,-/pers i enkeltrom.

    Les mer!

  • Sommerfesten!

    I mai og juni er det mye som skjer både på jobb og gjerne også privat. Det arrangeres sommerfester både i bedrifter og i lag- og foreninger - forutenom alle høytidsdagene og familieselskapene. Skal du arrangere en sommerfest i år? Vi har flere løsninger i mange priskategorier. Ta en titt her og finn det sommerarrangementet som passer dine behov. Så tar vi oss av alt det andre.

    Les mer!

Slik imponerer du bestemor og svigermor - for ikke å snakke om deg selv. Butikkene er fulle av ferskt, godt og rimelig lammekjøtt for tiden. Kanskje på tide å utvide repertoiret litt og lage lammefrikasse i tillegg til den klassiske fårikålen? Fårikål er jo kjempegodt, men det er nesten rart at lammefrikasse ikke har like høy status. Her er en enkel oppskrift som vi håper hele familien får glede av!

Ingredienser

  • ca en halvkilo bogkjøtt av lam
  • et par gulrøtter
  • en persillerot
  • en halv blomkål
  • 50 gram grønner erter
  • 6 dl kraft (kokekraften)
  • 1/2 dl rømme
  • 3 ss mel - blandet med en skvett vann til jevning
  • finhakket dill
  • poteter

Fremgangsmåte

Dette er enkelt. Skyll kjøttet godt og kutt det i biter. Kok det forsiktig i saltet vann i en hel time. Så siler du kraften over i en annen kjele og legger kjøttet til side litt. Skrell grønnsakene og kutt dem i passe store biter. Samtidig koker du opp kraften i den nye kjelen - og så har du grønnsakene i sammen med jevningen. Vent litt med ertene - de skal i helt til slutt sammen med rømmen. Da putter du også kjøttet tilbake i gryta. Smak til med salt og pepper - og rett før servering har du i godt med finhakket dill. Retten serveres med poteter. Kaldt øl smaker også godt til lammefrikassé. God fornøyelse!