• Eksteriør
    "The room was comfortable and ideal.
    The staff was very friendly and welcoming.
    Parking is free."

    - Gjesteanmeldelse fra Andrey L, Tripadvisor

  • Pizzeria 1
  • Pizzeria 2
    "Amazing food. Great prices. Polite staff. "

    - Gjesteanmeldelse fra Sigita Z, Tripadvisor

  • Pizzeria 3
  • Frokost
    Kjempegod frokost, variert pålegg.

    - Gjesteanmeldelse fra Ann, Booking.com

  • Selskap 1
    "The staff was very professional at all time, and the 3-course dinner we will never forget. "

    - Gjesteanmeldelse fra JanP, Tripadvisor

  • Konferanse 1
  • Konferanse 2
    2 konferansesaler og 2 grupperom.
    21 værelser med totalt 44 sengeplasser
  • Konferanse 3
  • Salong 1
  • Biljard
    Biljard- og snookerbord
Velkommen | Benvenuto

Hotell i Hønefoss med italiensk pizzeria

Enkeltrom i dag
priser fra kr.
650,- BOOK
NÅ!
Twin-/dobbeltrom i dag
priser fra kr.
850,-
Enkeltrom
650,- BOOK
NÅ!
Twin-/dobbeltrom
850,-
  • Rakfisklag

    Her på huset har vi lidenskap for rakfisk. Vi simpelthen elsker rakfisk! Og vi har gjort oss skikkelig flid, reist til Valdres og identifisert de beste leverandørene på de viktigste råvarene. Denne kunnskapen har vi omsatt til tidenes beste rakfiskpakke slik at du i år kan booke et skikkelig gjennomtenkt rakfisklag hos oss.

    Les mer!

  • Dagmøtepakker

    Kort møte uten overnatting? Her finner du 2 gode alternativer.
    Priser fra kr. 420,-/pers.

    Les mer!

  • Julebord på General Hotell

    Sørg for å få plass hos oss til årets julegilde. Førjulsstrida blir ikke den samme uten et skikkelig måltid med gode kolleger. Vi har fine julebord for bedrifter og større grupper. Julelunsj er også et bra alternativ for mange. Synes du det er tidlig å tenke på jul? Jo - det synes nok vi også, men faktum er at bestillingene allerede har begynt å komme!

    Les mer!

  • Norsk møtepakke

    Her får du en ferdigsydd og gjennomtenkt lunsj-til-lunsj konferansepakke hvor maten har norsk-franske røtter.
    Priser fra kr. 1.990,-/pers i enkeltrom.

    Les mer!

Slik imponerer du bestemor og svigermor - for ikke å snakke om deg selv. Butikkene er fulle av ferskt, godt og rimelig lammekjøtt for tiden. Kanskje på tide å utvide repertoiret litt og lage lammefrikasse i tillegg til den klassiske fårikålen? Fårikål er jo kjempegodt, men det er nesten rart at lammefrikasse ikke har like høy status. Her er en enkel oppskrift som vi håper hele familien får glede av!

Ingredienser

  • ca en halvkilo bogkjøtt av lam
  • et par gulrøtter
  • en persillerot
  • en halv blomkål
  • 50 gram grønner erter
  • 6 dl kraft (kokekraften)
  • 1/2 dl rømme
  • 3 ss mel - blandet med en skvett vann til jevning
  • finhakket dill
  • poteter

Fremgangsmåte

Dette er enkelt. Skyll kjøttet godt og kutt det i biter. Kok det forsiktig i saltet vann i en hel time. Så siler du kraften over i en annen kjele og legger kjøttet til side litt. Skrell grønnsakene og kutt dem i passe store biter. Samtidig koker du opp kraften i den nye kjelen - og så har du grønnsakene i sammen med jevningen. Vent litt med ertene - de skal i helt til slutt sammen med rømmen. Da putter du også kjøttet tilbake i gryta. Smak til med salt og pepper - og rett før servering har du i godt med finhakket dill. Retten serveres med poteter. Kaldt øl smaker også godt til lammefrikassé. God fornøyelse!