• Eksteriør
    "The room was comfortable and ideal.
    The staff was very friendly and welcoming.
    Parking is free."

    - Gjesteanmeldelse fra Andrey L, Tripadvisor

  • Pizzeria 1
  • Pizzeria 2
    "Amazing food. Great prices. Polite staff. "

    - Gjesteanmeldelse fra Sigita Z, Tripadvisor

  • Pizzeria 3
  • Frokost
    Kjempegod frokost, variert pålegg.

    - Gjesteanmeldelse fra Ann, Booking.com

  • Selskap 1
    "The staff was very professional at all time, and the 3-course dinner we will never forget. "

    - Gjesteanmeldelse fra JanP, Tripadvisor

  • Konferanse 1
  • Konferanse 2
    2 konferansesaler og 2 grupperom.
    21 værelser med totalt 44 sengeplasser
  • Konferanse 3
  • Salong 1
  • Biljard
    Biljard- og snookerbord
Velkommen | Benvenuto

Hotell i Hønefoss med italiensk pizzeria

Enkeltrom i dag
priser fra kr.
650,- BOOK
NÅ!
Twin-/dobbeltrom i dag
priser fra kr.
850,-
Enkeltrom
650,- BOOK
NÅ!
Twin-/dobbeltrom
850,-
  • Dagmøtepakker

    Kort møte uten overnatting? Her finner du 2 gode alternativer.
    Priser fra kr. 420,-/pers.

    Les mer!

  • Norsk møtepakke

    Her får du en ferdigsydd og gjennomtenkt lunsj-til-lunsj konferansepakke hvor maten har norsk-franske røtter.
    Priser fra kr. 1.990,-/pers i enkeltrom.

    Les mer!

  • Sommerfesten!

    I mai og juni er det mye som skjer både på jobb og gjerne også privat. Det arrangeres sommerfester både i bedrifter og i lag- og foreninger - forutenom alle høytidsdagene og familieselskapene. Skal du arrangere en sommerfest i år? Vi har flere løsninger i mange priskategorier. Ta en titt her og finn det sommerarrangementet som passer dine behov. Så tar vi oss av alt det andre.

    Les mer!

  • Kullsamling

    Det har vært militærleir her på Helgelandsmoen mellom 1868 og 2004. I løpet av de årene har mange vært innom leieren og mange har fått sin grunnutdannelse her. Flere av disse kullene ønsker å komme tilbake hit for å mimre litt - og "Generalen" ønsker dem alle velkommen!

    Les mer!

Vi er midt i elgjakta - og det er nok grunn til å minne om at ikke alt kjøttet behøver å kvernes. Når det er sagt, så vet vi jo at jegerne er glade i indrefileten - og her er en helt annen måte å tilberede den på! Tataki er en japansk tilberedningsmetode og i vår variant her blir kjøttet marinert etter at det er stekt.

Ingredienser

  • 1 kg indrefilet av elg (ja - du kan bruke okse også - men kjøttet må være godt mørnet!)
  • 2 ss stekeolje
  • 0,8 dl soya saus
  • 0,5 dl mirin eller risedikk
  • 3 vårløk, tynnskåret
  • 2 ss brunt sukker
  • Saften av 1 sitron
  • 2 ss revet ingefær
  • 2 hvitløksfedd
  • Sesamfrø

Fremgangsmåte

  1. Trim indrefileten for sener og fett. Krydre godt med salt og pepper.
  2. Ha oljen i en veldig varm stekepanne og svi av fileten et par minutter på hver side. La den hvile til den holder romtemperatur.
  3. Ha soya saus, mirin/risedikk, vårløk, brunt sukker, sitronsaft, ingefær og hvitløk i en plastpose - og putt indrefileten oppi. Knyt godt igjen og masèr lett. Legg i kjøleskapet i 5-6 timer eller over natten. Det er fint om du husker på å snu den fra tid til annen.
  4. Husk å ta kjøttet ut av kjøleskapet en times tid før servering. Gjør klart garnityret - om du skal ha noe garnityr (se forslag under).
  5. Sprett posen og tørk kjøttet godt. Rull fileten i sesamfrø. Bruk en skarp kniv og skjækr i tommelfingertykke skiver. Legg pent opp på et fat og servèr med passende tilbehør.

Denne retten kan brukes på mange måter. Som forrett kan du kanskje bare servere den med litt dampet asparges (som på bildet). Eller med spirer, tynnskåret agurk og gressløk samt en god (asiatisk) dressing - som i en salat? Kanskje noen risnudler også? Eller til hovedrett: noe så frekt som med pommes frites med en dipp av soya, ingefær, chili og hvitløk?

Bruk fantasien og pimp elgen! Sayonara!

  • Italienske klassikere - Pottit-pizza

    Frem til jul skal vi jobbe oss igjennom noen av de mest klassiske italienske pastarettene. En etter en. Med så autentiske råvarer som det er mulig for oss å skaffe fra våre beste leverandører. Vi tenker å servere dem til en svært hyggelig penge - dog tidsbegrenset. Vi skal forsøke å få re...

    Okt 2
  • Italienske klassikere - Ragù Classico Bolognese

    Frem til jul skal vi jobbe oss igjennom noen av de mest klassiske italienske pastarettene. En etter en. Med så autentiske råvarer som det er mulig for oss å skaffe fra våre beste leverandører. Vi tenker å servere dem til en svært hyggelig penge - dog tidsbegrenset. Vi skal forsøke å få re...

    Okt 16