• Eksteriør
    "The room was comfortable and ideal.
    The staff was very friendly and welcoming.
    Parking is free."

    - Gjesteanmeldelse fra Andrey L, Tripadvisor

  • Pizzeria 1
  • Pizzeria 2
    "Amazing food. Great prices. Polite staff. "

    - Gjesteanmeldelse fra Sigita Z, Tripadvisor

  • Pizzeria 3
  • Frokost
    Kjempegod frokost, variert pålegg.

    - Gjesteanmeldelse fra Ann, Booking.com

  • Selskap 1
    "The staff was very professional at all time, and the 3-course dinner we will never forget. "

    - Gjesteanmeldelse fra JanP, Tripadvisor

  • Konferanse 1
  • Konferanse 2
    2 konferansesaler og 2 grupperom.
    21 værelser med totalt 44 sengeplasser
  • Konferanse 3
  • Salong 1
  • Biljard
    Biljard- og snookerbord
Velkommen | Benvenuto

Hotell i Hønefoss med italiensk pizzeria

Enkeltrom i dag
priser fra kr.
610,- BOOK
NÅ!
Twin-/dobbeltrom i dag
priser fra kr.
760,-
Enkeltrom
610,- BOOK
NÅ!
Twin-/dobbeltrom
760,-
  • Insalata di polpo

    Blekksprutsalat!

    Dette er en siderett som mange vil kjenne igjen fra turer både til Spania og Italia. Den smaker av hav, ser lekker ut - og vil garantert overraske dine gjester. Salaten kan selvsagt også serveres som en forrett. Rimelig å lage er den også - all den tid du får tak i blekksprut fra en av våre "innvandrerbutikker" (den finnes ofte i frossendisken).

    Les mer!

  • Dagmøtepakker

    Kort møte uten overnatting? Her finner du 2 gode alternativer.
    Priser fra kr. 420,-/pers.

    Les mer!

  • Norsk møtepakke

    Her får du en ferdigsydd og gjennomtenkt lunsj-til-lunsj konferansepakke hvor maten har norsk-franske røtter.
    Priser fra kr. 1.990,-/pers i enkeltrom.

    Les mer!

  • Sommerfesten!

    I mai og juni er det mye som skjer både på jobb og gjerne også privat. Det arrangeres sommerfester både i bedrifter og i lag- og foreninger - forutenom alle høytidsdagene og familieselskapene. Skal du arrangere en sommerfest i år? Vi har flere løsninger i mange priskategorier. Ta en titt her og finn det sommerarrangementet som passer dine behov. Så tar vi oss av alt det andre.

    Les mer!

Denne oppskriften har gått sin seiersgang over det ganske Internett siden The New York Times først publiserte den for flere år siden - men vi føler vi bare MÅ gjengi den i tilfelle noen skulle ha gått glipp av dette! Verdens enkleste brødoppskrift som gir et veldig bra hverdagsbrød.

Ingredienser

  • 1 liter hvetemel 
  • 1/2 liter vann
  • gjær på størrelse med en ert
  • 16 gram salt
  • samt en jerngryte med lokk

Fremgangsmåte

Bland alt det våte med det tørre og rør rundt i en stor bolle i ca 45 sekunder. La alt hvile i 18-24 timer tildekket på benken.
 
Sett stekovnen på 250℃ og putt en jerngryte inni. Når ovnen er varm heller du deigen i den varme gryta, setter på lokket og steker i 30 minutter. Så tar du av lokket og setter i et steketermometer. Når kjernetemperaturen til brødet er 96℃, så tar du brødet ut - heller det ut av gryta og avkjøler på rist.
 
Tips
En neve med havregryn i bunnen av den varme gryten bidrar til at ikke deigen brenner seg fast.
En neve med solsikkekjerner på toppen hever smaken.
Du kan gjerne sette i gang et nytt brød ved å blande ingrediensen nevnt over og sette alt inn i kjøleskapet. Der kan den kose seg i flere dager før du steker et nytt brød. Husk at deigen må få et par timer i romtemperatur før du heller deigen i den varme gryten.