• Eksteriør
    "The room was comfortable and ideal.
    The staff was very friendly and welcoming.
    Parking is free."

    - Gjesteanmeldelse fra Andrey L, Tripadvisor

  • Pizzeria 1
  • Pizzeria 2
    "Amazing food. Great prices. Polite staff. "

    - Gjesteanmeldelse fra Sigita Z, Tripadvisor

  • Pizzeria 3
  • Frokost
    Kjempegod frokost, variert pålegg.

    - Gjesteanmeldelse fra Ann, Booking.com

  • Selskap 1
    "The staff was very professional at all time, and the 3-course dinner we will never forget. "

    - Gjesteanmeldelse fra JanP, Tripadvisor

  • Konferanse 1
  • Konferanse 2
    2 konferansesaler og 2 grupperom.
    21 værelser med totalt 44 sengeplasser
  • Konferanse 3
  • Salong 1
  • Biljard
    Biljard- og snookerbord
Velkommen | Benvenuto

Hotell i Hønefoss med italiensk pizzeria

Enkeltrom i dag
priser fra kr.
650,- BOOK
NÅ!
Twin-/dobbeltrom i dag
priser fra kr.
850,-
Enkeltrom
650,- BOOK
NÅ!
Twin-/dobbeltrom
850,-
  • Rakfisklag

    Her på huset har vi lidenskap for rakfisk. Vi simpelthen elsker rakfisk! Og vi har gjort oss skikkelig flid, reist til Valdres og identifisert de beste leverandørene på de viktigste råvarene. Denne kunnskapen har vi omsatt til tidenes beste rakfiskpakke slik at du i år kan booke et skikkelig gjennomtenkt rakfisklag hos oss.

    Les mer!

  • Dagmøtepakker

    Kort møte uten overnatting? Her finner du 2 gode alternativer.
    Priser fra kr. 420,-/pers.

    Les mer!

  • Julebord på General Hotell

    Sørg for å få plass hos oss til årets julegilde. Førjulsstrida blir ikke den samme uten et skikkelig måltid med gode kolleger. Vi har fine julebord for bedrifter og større grupper. Julelunsj er også et bra alternativ for mange. Synes du det er tidlig å tenke på jul? Jo - det synes nok vi også, men faktum er at bestillingene allerede har begynt å komme!

    Les mer!

  • Norsk møtepakke

    Her får du en ferdigsydd og gjennomtenkt lunsj-til-lunsj konferansepakke hvor maten har norsk-franske røtter.
    Priser fra kr. 1.990,-/pers i enkeltrom.

    Les mer!

Denne oppskriften har gått sin seiersgang over det ganske Internett siden The New York Times først publiserte den for flere år siden - men vi føler vi bare MÅ gjengi den i tilfelle noen skulle ha gått glipp av dette! Verdens enkleste brødoppskrift som gir et veldig bra hverdagsbrød.

Ingredienser

  • 1 liter hvetemel 
  • 1/2 liter vann
  • gjær på størrelse med en ert
  • 16 gram salt
  • samt en jerngryte med lokk

Fremgangsmåte

Bland alt det våte med det tørre og rør rundt i en stor bolle i ca 45 sekunder. La alt hvile i 18-24 timer tildekket på benken.
 
Sett stekovnen på 250℃ og putt en jerngryte inni. Når ovnen er varm heller du deigen i den varme gryta, setter på lokket og steker i 30 minutter. Så tar du av lokket og setter i et steketermometer. Når kjernetemperaturen til brødet er 96℃, så tar du brødet ut - heller det ut av gryta og avkjøler på rist.
 
Tips
En neve med havregryn i bunnen av den varme gryten bidrar til at ikke deigen brenner seg fast.
En neve med solsikkekjerner på toppen hever smaken.
Du kan gjerne sette i gang et nytt brød ved å blande ingrediensen nevnt over og sette alt inn i kjøleskapet. Der kan den kose seg i flere dager før du steker et nytt brød. Husk at deigen må få et par timer i romtemperatur før du heller deigen i den varme gryten.