Kurs og konferanse

images/stories/konferanse/konferanse-hovedbilde.jpg

Vi har splitter nye konferansesaler og møterom med moderne teknologi, gode stoler og topp klimakontroll. Styr alt det tekniske fra en iPad som du får låne av oss!

Konferansepakker

Kommandorommet

Vi har splitter nye og topp moderne konferansesaler og møterom. Ny teknologi og behagelige, funksjonelle rom er en god kombinasjon. Her finner du priser på konferanser og kurs på General Hotell. En bra konferansepakke består gjerne av litt smart og god møtemat, lokaler, utstyr og full pensjon. Vårt kjøkken har flere pilarer: en i det tradisjonelle norsk(fransk)e, en i vårt kjære Italia og en liten flis i det amerikanske. Dette speiles også i våre konferansepakker som har disse retningene som tema. En pakke er klassisk norsk (Generalseminar) og en pakke er klassisk italiensk (Seminaro Generale).

Les mer …

Teknologi i møterommene

Våre rom er proppet med teknologi!

Her finner du litt info om teknologien som finnes i våre forskjellige møterom. Smarte bruksanvisninger og video hjeler deg å bli kjent med teknologien før møtet begynner. Komplisert er det uansett ikke. Du får låne en iPad av oss hvor du kan styre alle funksjonene i rommet!

Les mer …

Bordoppsett til konferanse

Bordoppsett til konferanser

Vi rigger konferansesalene våre på den måten som best passer formålet med møtet. Her får du en oversikt over de mest vanlige oppsettene og noen ord om hvilke sammenhenger de passer til. Ta en kikk, velg hvordan du vil ha det og gi oss beskjed.

Les mer …

Pizzeria del Generale

Nyt ekte italiensk steinovnsbakt pizza i husets trattoria.

general logo hvit