Teknologi i møterommene

Våre rom er proppet med teknologi!

Her finner du litt info om teknologien som finnes i våre forskjellige møterom. Smarte bruksanvisninger og video hjeler deg å bli kjent med teknologien før møtet begynner. Komplisert er det uansett ikke. Du får låne en iPad av oss hvor du kan styre alle funksjonene i rommet!


Trådløst Internett
I alle rom på hele hotellet finner du et WLAN som heter "general_hotell". Passord får du i resepsjonen. All bruk er gratis. Alle gjestene deler en 100Mbit fiberlinje.

Skanning og utskrifter
Snakk med resepsjonen ved behov. Som regel kan dokumenter Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. og så skriver vi dem ut i ønsket antall. Vår dokumentskanner kan ta 40 ark om gangen.

Videre på denne siden finner du informasjon om teknologi som er knyttet til bestemte møterom.

Kommandorommet  |  Regimentsalen Nord / Sør  |  Regimentsalen Nord+Syd  |  Staben

Kommandorommet - "KO"

Ideelt for styremøter og lignende. 10 personer er passe, men det er mulig å være inntil 12. Rommet har surround lyd og tilkoblingspunkt for iPhone. All multimedia og persienner styres via Vity teknologi - som i praksis betyr at du får låne en iPad av oss som gir deg full kontroll over rommets funksjoner. Det finnes et veggpanel også. Maksimal oppløsning på videoprojektoren i KO er WXGA - 16:10 (1280 x 800). Tilkoblingspunkter til projektor og eBeam er integrert i bordet. Se bilde av Kommandorommet øverst på denne siden.eBeam Edge
Vår interaktive tavle er lett å bruke og gir deg en masse muligheter. Ta en kikk på videoen over for å få noen ideer. For å få maksimal glede av eBeam må man installere programvare på PCen. Programvaren er gratis og kan lastes ned her (Win / Mac / Linux Ubuntu). Vi har selvsagt en PC på huset som du kan låne om du ønsker. Programvaren er veldig lett å lære. Sjekk gjerne ut disse korte instruksjonsvideoene for en innføring. Våre kursverter byr på litt mer opplæring om du ønsker.

Ble du litt hekta? Sjekk ut flere instruksjonsvideoer her (se under "eBeam Education Software").

Regimentsalen Nord / Sør

RegimentsalenVi har èn stor møtesal som kan deles i to med en skyvedør som er ekstra godt lydisolert. Regimentsalen kan altså benyttes på tre måter: nord, sør eller nord+sør. Nord er mest "fargerik", men begge saler har like bra utstyr. For mulige bordoppsett i de forskjellige romkombinasjonene - se her. All multimedia og persienner styres via Vity teknologi - som i praksis betyr at du får låne en iPad av oss som gir deg full kontroll over rommets funksjoner. Det finnes et veggpanel også. Konfigurasjonen for nordsalen og sørsalen er lik.

Lyd
Hver sal har to Dynacord høytalere som leverer lyd fra PC, Blueray eller CD.
I tillegg finnes 10 takmonterte høytalere, inklusive subwoofere. Vår talestol har svanehalsmikrofon, men vi har også to mygger og en håndholdt trådløs mikrofon du kan benytte. Volumkontroll via iPad eller veggpanel.

Bilde
Videoprojektoren håndterer 1280 x 800 (WXGA - 16:19) over 4000 ANSI lumens. Tilkobling styres via iPad eller veggpanel. En Logitech Presenter følger også rommet.

Regimantsalen Nord + Sør

Regimentsalen nord + sydOm vi kobler våre to saler sammen får vi i grunnen samme tekniske spesifikasjoner som for Nord / Sør, men i tillegg vil høytalerene i sørsalene fungere som "delay høytalere". All multimedia og persienner styres via Vity teknologi - som i praksis betyr at du får låne en iPad av oss som gir deg full kontroll over rommets funksjoner. Det finnes et veggpanel også. For mulige bordoppsett i de forskjellige romkombinasjonene - se her.

Lyd
Hver sal har to Dynacord høytalere som leverer lyd fra PC, Blueray eller CD. I tillegg finnes 20 takmonterte høytalere, inklusive subwoofere. Vår talestol har svanehalsmikrofon, men vi har også to mygger og en håndholdt trådløs mikrofon du kan benytte i tillegg. Volumkontroll via iPad eller veggpanel.

Bilde
Videoprojektoren håndterer 1280 x 800 (WXGA - 16:19) over 4000 ANSI lumens. Tilkobling styres via iPad eller veggpanel. En Logitech Presenter følger også rommet.

Stabsrommet - "Staben"

Vårt minste møterom/grupperom. Egnet til 8 personer. Staben har en videoprojektor i bordmodell. Rommet har også en stor whiteboard som er godt egnet for idemyldring. Dette er et fint grupperom til små "møter i møtet" eller som sekreteriat under større møter.

Pizzeria del Generale

Nyt ekte italiensk steinovnsbakt pizza i husets trattoria.

general logo hvit