Bordoppsett til konferanse

Bordoppsett til konferanser

Vi rigger konferansesalene våre på den måten som best passer formålet med møtet. Her får du en oversikt over de mest vanlige oppsettene og noen ord om hvilke sammenhenger de passer til. Ta en kikk, velg hvordan du vil ha det og gi oss beskjed.

Kino-oppsett Hestesko
KINO
HESTESKO
Kino er egnet til relativt korte møter hvor det ikke er behov for bordplass. I Regimentsalen Nord / Sør er det plass til 56 deltagere i dette oppsettet. Kobler vi salene sammen, så er det plass til 116 deltagere. En bra kombinasjon til møter hvor det er mye dialog mellom deltagerne. Litt plasskrevende. I Regimentsalen Nord / Sør er det plass til 24 deltagere i dette oppsettet, men 22 er mer optimalt. Dette oppsettet er ikke så godt egnet for større grupper.
 
Skoleoppsett 1-bords Skoleoppsett med rekker
SKOLE "1-bords"
SKOLE "rekker"
Særlig egnet til undervisnings- situasjoner der deltagerne har behov for mye bordplass (PCer osv). I Regimentsalen Nord / Sør er det plass til 16 deltagere i dette oppsettet. Kobler vi salene i sammen, så er det plass til 34 deltagere. Her får alle deltagerne litt plass til å notere, samt plass til kaffekoppen. I Regimentsalen Nord / Sør er det plass til 32 deltagere i dette oppsettet. Kobler vi salene sammen, så har vi rom for 80 deltagere.
 
Styremøteoppsett Caféoppsett
STYREMØTE
CAFÉ
Bra for relativt små møter med mye diskusjon. Kommandorommet er spesiallaget for slike møter. 10 eller færre deltagere er ideelt, men det vi får plass til 12. Bra konfigurasjon for møter med mye gruppearbeid. Har finnes så mange kombinasjoner at vi ikke kan presentere alle. Snakk med vår selger, så finner vi ut av det sammen.
Pizzeria del Generale

Nyt ekte italiensk steinovnsbakt pizza i husets trattoria.

general logo hvit