Konferansepakker

Kommandorommet

Vi har splitter nye og topp moderne konferansesaler og møterom. Ny teknologi og behagelige, funksjonelle rom er en god kombinasjon. Her finner du priser på konferanser og kurs på General Hotell. En bra konferansepakke består gjerne av litt smart og god møtemat, lokaler, utstyr og full pensjon. Vårt kjøkken har flere pilarer: en i det tradisjonelle norsk(fransk)e, en i vårt kjære Italia og en liten flis i det amerikanske. Dette speiles også i våre konferansepakker som har disse retningene som tema.

Konferansepakker

Klikk her for snarvei til pakketyper

Generalseminar

Helpensjon

Her får du en ferdigsydd og gjennomtenkt konferansepakke hvor maten har norsk-franske røtter. Pakken er i prinsipp ferdig sydd, men det finnes varianter (se nederst). Møterom, alt tilgjengelig teknisk utstyr, kaffe/te, rom, frokost og pausemat inngår i prisene. Ankomstdagen serveres det pausemat 2 ganger og på avreisedagen serveres det pausemat 1 gang. Vi har gratis trådlåst Internett over alt og ingen parkeringskostnader.

Lunsj ankomstdag

Buffet
  • Kaldmat
    • Husets gravede laks med sennepsaus
    • Husets kaldrøkte ørret og eggerøre
    • Pochert flyndre, reker, asparges og syrlig urtemajones
    • Salatbar, gode dressinger, hjemmebakt brød og smør
    • Tilslørte bondepiker, semulegrøt og jordbærsaus
  • Varm mat
    Velg èn av disse variantene - vår kokk trancherer på stedet:
    • Entrecôte og bakt potet
    • Ytrefilet av okse og ovnsbakte poteter
    • Svinecarrè og potetmos
    • Lammelår og fløtegratinerte poteter
    • Kalkunbryst og ris

Lunsj avreisedag

Tallerkenservert
Buljongtrukket kyllingbryst
Stuing av epletrerøkte Ringerikserter, grillede gulrøtter og rødløk, Ringvoldeplesaus
Tjukmjølkpudding fra Røros med plommekompott og marengs

Middag

Pepperbakt svinenakke med urtefarse
Blancherte sukkererter, saltbakt rødbete, blomkålkrem og Madeirasjy
Frede’s superharry rullekake med vaniljekrem og multer
Dehydrerte bringebær og melkesjokoladeis

Pausemat

Avhengig av sesong, møtets størrelse, tidspunkt og målgruppe serverer vi typisk 3 av disse pausematvariantene gjennom oppholdet.
  • Brownies
  • Nybakt brioche med frukt
  • Nybakte scones med smør og nyrørt bringebærsyltetøy
  • Frukt og smoothies
  • "Energiglass"
    • Eple, pære, cottagecheese, honnicorn/crumble
    • Generalens rislunsj med tyttebær og fløte

Alternativer

Lunsjalternativer
Amerikansk sliderparty
  • Kyllingburger, kalkunbacon, avocado og røkt tomat-og cottage cheese
  • Okseburger, steinsoppkrem, og gorgonzoladip og hvitløkkrutonger
  • Okseburger, løkmarmelade, sylteagurk og chiliketchup
Ambrosiasalat
Ostekrem basert med frukt og nøtter, servert i glass

Priser

Helpensjon, enkeltrom kr. 1.990,-
Helpensjon, twinrom kr. 3.590,-
Halvpensjon, enkeltrom
Uten lunsj og første servering av pausemat på ankomstdagen
kr. 1.650,-
Halvpensjon, twinrom
Uten lunsj og første servering av pausemat på ankomstdagen
kr. 2.990,-
Prisreduksjon om man ikke ønsker lunsj avreisedag kr. - 270,-
Prisreduksjon om man kun ønsker 2 sliders ved valg av sliderparty kr. - 40,-

Seminaro Generale

Helpensjon

Også her får du en ferdigsydd og gjennomtenkt konferansepakke, men i denne varianten er maten inspirert av vårt kjære Italia. Pakken er i prinsipp ferdig sydd, men det finnes varianter (se nederst). Møterom, alt tilgjengelig teknisk utstyr, kaffe/te, rom, frokost og pausemat inngår i prisene. Ankomstdagen serveres det pausemat 2 ganger og på avreisedagen serveres det pausemat 1 gang. Vi har gratis trådlåst Internett over alt og ingen parkeringskostnader.

Pizzeria del Generale

Nyt ekte italiensk steinovnsbakt pizza i husets trattoria.

general logo hvit