Pizzeria del Generale

Buskeruds beste italienske

Pizzeria del Generale

Husets a la carte restaurant har vedfyrt steinovn og lager den mest ettertraktede pizzaen i Hønefoss / Hole! Pizzeria del Generale er sydd som en "trattoria" og serverer pasta, klassiske salater, deilige "antipasti" - og selvsagt pizza.

Åpent alle dager 16:00-21:00

Bestill Take-Away

TA EN KJAPP TITT

Forno al legna


Meny

Vår meny endres med jevne mellomrom. Nå er vi midt i noen større justeringer og endring utstyr på kjøkkenet, så ca ut august er det kun pizza på menyen.

Les mer!

Pizza al Taglio

... som helt enkelt betyr "skåret pizza", er en meny hvor vi fortløpende steker like mange av våre 4 mest solgte pizze som det finnes gjester. Så skjærer vi pizzaene i klassiske stykker og serverer på bordet.

Les mer!

Fest for barna!

Det blir stadig mer populært å feire bursdagen, fotballavsluttningen eller skoleavsluttningen på Pizzeria del Generale.

Les mer!

Barnas pizzeria

På Pizzeria del Generale skal det være artig for både store og små! Alle pizze fåes i barnestørrelse til halv pris. Les mer om våre tilbud for de minste.

Les mer!


RESTAURANT I HØNEFOSS

Sjekk TripAdvisor


LITT MER OM OSS

Vår pizzeria

Pizzeria del Generale åpnet i 2010. Vi sier restauranten ligger i Hønefoss, men det de færreste vet er at den faktisk er plassert et par hundre meter over grensen til Hole - og er vel reelt sett som et spisested i Hole å regne.

Restauranten er familiedrevet og vi satser på de beste råvarene vi kan få både lokalt og fra Italia.

Med vår vedfyrte steinovn har restauranten scoret høyt på TripAdvisor sine rangeringer helt siden vi åpnet. Vi opplever ofte at våre gjester kjører helt fra Bærum, Asker, Sandvika og Drammen for å spise vår pizza. Fra Sandvika er det jo ikke mer enn 25 minutter med bil.

Vi gjør selvsagt takeaway - og du kan bestille her på våre nettsider.