Illustrasjonsfoto

Generalens grillbuffet

Vi har lidenskap for grilling. Såpass gale har vi blitt at vi kun benytter et helt spesielt argentinsk grillkull fra Quabracho-treet (ingen fare, det er ikke regnskog) til formålet. Kullet gir en helt fenomenal aroma til maten.

Denne grillmenyen serverer vi kun på huset - og den er egnet både som en solid lunsj og en uformell middag. Dere er velkomne til å mingle ute blandt våre kokker, mens det grilles - og kanskje nyte et lite glass? Maten serverer vi inne i restauranten, slik at ingen blir forstyrret av hverken sol i ævva, pollen, mygg eller andre insekter. Etter maten kan man selvsagt traske ut igjen og nyte resten av sommerdagen.

Grillbuffeten inneholder

Grillet ytrefilet av okse
Fineste kvalitet norsk ytrefilet, marinert i øl og urter - grillet forsiktig til 54 grader kjernetemperatur (rosa).
Grillet ørrett
Helt naturell, men med en skvis av sitron og salt/pepper som finnish.
Grillede kyllinglår
Vår favoritt: utbenede kyllinglår, grillet forsiktig med skinnet på og glasert med en japansk yakitorisaus.
Syrlig og saftig salat
Ruccola, frisk vårløk, artisjokkhjerter, litt soltørket tomat og bøffelmozzarella - med en deilig vinaigrette med balsamico og olivenolje.
Dampede nypoteter
Helt enkelt, blandet med god olivenolje, urter og ei klype salt
Universets saus
Opprinnelse ukjent, men vi lærte den av Eyvind Hellstrøm. En genial saus som passer til alt!
Sjokoladestresskake
Den ultimate sjokoladesserten: brownies, melkesjokolademoussè, hvit sjokolademoussè og mørk sjokoladeglassur - servert med mangochips og bringebærsorbet.
Pris kr. 425,-/person

Menyen serveres i restauranten. Kaffe til desserten inngår. Minimumsbestilling er 15 personer. Reduksjon av antall må skje senest 3 dager før arrangementet.


SPØR OG FÅ SVAR

Send oss en forespørsel

Fint om du kan fortelle oss hva du heter.
Vi må nesten ha e-postadressen din for å kunne svare.
Vi trenger nok litt mer informasjon ...
Kan du si litt om hva du ønsker deg?
Invalid Input