Julebord på General Hotell

Julebord på General Hotell

Sørg for å få plass hos oss til årets julegilde. Førjulsstrida blir ikke den samme uten et skikkelig måltid med gode kolleger. Vi har fine julebord for bedrifter og større grupper. Julelunsj er også et bra alternativ for mange. Synes du det er tidlig å tenke på jul? Jo - det synes nok vi også, men faktum er at mange av julebordbestillingene gjøres i oktober.

Julebuffet i egen festsal

Julemotiv

Vi serverer en solid og tradisjonell buffet med varm julemat. Buffeten består av ribbe, grov medister, julepølse, poteter, surkål og brun julesaus. Dessuten finnes det pinnekjøtt, kålrotstappe samt poteter og sjysaus. Diverse klassisk tilbehør hører selvsagt til. Som dessert får du riskrem med bringebærsaus, multekrem, krumkake og fruktsalat. Med andre ord; noe for en hver smak!

For de som ønsker seg en enda større julebuffet med godt utvalg av hjemmelaget kaldmat, så har vi en solid tilleggspakke! Denne rommer rakfisk fra Haadem i lefse, hjemmelaget gravet laks og sennepsaus, karrisild, glassmestersild, mørkt rugbrød, julete andebryst og fennikelslaw, fenalår, spekeskinke og eggerøre - samt brød og smør.

Julebuffeten serverer vi i en av våre festsaler hvor din gruppe vil være de eneste gjestene. Vi er også behjelpelige med å skaffe underholdning dersom det er ønskelig.

Julebuffetpris kr. 449,- per pers.
Tilleggspakken koster kr. 169,- per pers.
Julegløgg (med og uten) som aperitif før middagen koster kr. 79,-/pers
Minimumsbestilling er 20 personer, maksimum 90 personer.
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Juletallerken i restauranten

For mindre grupper (15 gjester og oppover) kan vi også tilby en god juletallerken servert i vår restaurant. Juletallerken kan selvsagt serveres både til lunsj og til middag. Merk at dette må forhåndsbestilles og at vi kun kan servere ett av middagsalternativene per gruppe.

  • Klassisk juletallerken - kr. 279,-
  • Pinnekjøtt-tallerken - kr. 379,-
  • Lutefisk (2x servering) - kr. 380,-
  • Riskrem med bringebærsaus eller multekrem - kr. 85,-
  • Julegløgg (med og uten) som aperitif før måltidet - kr. 79,-/pers.
  • Julegløgg (kun uten) som aperitif før måltidet - kr. 39,-/pers.

Overnatting kr. 600,-/enkeltrom og kr. 800,-/dobbeltrom.

Transport
Hvordan komme seg til og fra Helgelandsmoen? Spør oss gjerne om tilbud på transport også!

GOD JUL!