3-retters middager

Generalen har flere fine 3-retters middager på sin cateringmeny!

Det er lurt å alliere seg med en person som er litt kjøkkenvant. Vi driller vedkommende på hva hun/han skal gjøre når de henter maten. Praktiske råd om varmholding og opplegging følger med på kjøpet.

SOMMERKALV

Piggvar- og krabbepatè
Estragonmarinerte smågrønnsaker og fransk dressing

Kalvesteik med vårlige grønnsaker
Kokte poteter, rørt tyttebær og fløtesaus

Passionfruktmousekake
Jordbær og balsamicosirup

Kroner 380,-/person

SOMMERENTRECÔTE

Grønn asparges og Serranoskinke
Søtpotetkrem og aioli

Velmørnet entrecôte, i øl- og urtemarinade
Ovnsbakt løk, kinesisk grønnkål og broccoli
Fløtegratinerte poteter og peppersaus

Vanilje Panna Cotta og bringebærsorbet

Kroner 380,-/person

VINTER-REIN

Lettrøkt andebryst
Mango- og løksalsa

Helstekt reinsdyrplomme
Pastinakk-krem og rosenkål
Fløtegratinerte poteter og portvinsaus

Multemoussèkake
Kryddermarinerte multer og vaniljeis

Kroner 450,-/person

VINTERLAM

Fylt avocado med løyrom, rømme, løk, reker og urter

Lammelår fylt til randen med urter
Ratatouille og blomkål i nøttesmør
Fløtegratinerte poteter og dijonsennepsaus

Marinerte bær og vaniljekrem

Kroner 375,-/person

NYTTIG Å VITE

Prisene er basert på en minimumsbestilling på 15 personer.
Reduksjon av antall må skje senest 3 dager før arrangementet.

SPØR OG FÅ SVAR

Send oss en forespørsel

Fint om du kan fortelle oss hva du heter.
Vi må nesten ha e-postadressen din for å kunne svare.
Vi trenger nok litt mer informasjon ...
Kan du si litt om hva du ønsker deg?
Invalid Input