
3-retters middager
Generalen har flere fine 3-retters middager på sin cateringmeny!
Det er lurt å alliere seg med en person som er litt kjøkkenvant. Vi driller vedkommende på hva hun/han skal gjøre når de henter maten. Praktiske råd om varmholding og opplegging følger med på kjøpet.
SOMMERKALV |
---|
Piggvar- og krabbepatè Estragonmarinerte smågrønnsaker og fransk dressing Kalvesteik med vårlige grønnsaker Kokte poteter, rørt tyttebær og fløtesaus Passionfruktmousekake Jordbær og balsamicosirup Kroner 380,-/person |
SOMMERENTRECÔTE |
Grønn asparges og Serranoskinke Søtpotetkrem og aioli Velmørnet entrecôte, i øl- og urtemarinade Ovnsbakt løk, kinesisk grønnkål og broccoli Fløtegratinerte poteter og peppersaus Vanilje Panna Cotta og bringebærsorbet Kroner 380,-/person |
VINTER-REIN |
Lettrøkt andebryst Mango- og løksalsa Helstekt reinsdyrplomme Pastinakk-krem og rosenkål Fløtegratinerte poteter og portvinsaus Multemoussèkake Kryddermarinerte multer og vaniljeis Kroner 450,-/person |
VINTERLAM |
Fylt avocado med løyrom, rømme, løk, reker og urter Lammelår fylt til randen med urter Ratatouille og blomkål i nøttesmør Fløtegratinerte poteter og dijonsennepsaus Marinerte bær og vaniljekrem Kroner 375,-/person |
NYTTIG Å VITE |
Prisene er basert på en minimumsbestilling på 15 personer. Reduksjon av antall må skje senest 3 dager før arrangementet. |