Opplevelser

images/stories/opplevelser/opplevelser-hovedbilde.jpg

General Hotell ligger ved Storelva som renner ut  i Tyrifjorden. Vi bruker elva og fjorden aktivt sammen med gjestene våre og har et godt utvalg av innendørs- og vinteraktiviteter. Hos oss kan dere bygge lagånd og samarbeidsevne – eller bare gjøre noe sammen.

Bootcamp

Bootcamp Hønefoss er en tidligere militær hinderløype med over 35 forskjellige hindere som utfordrer styrke, spenst, balanse og høydeskrekk.

Våre instruktører guider dere gjennom et tøft og morsomt program der deltagerne tar seg gjennom hinderløypa, avbrutt av intervaller med spenst og styrkeøvelser. Programmet passer for de fleste, da deltageren selv styrer sin egen intensitet. Ingen forhåndskunskaper kreves.

Les mer …

Omvisning i Galleri Klevjer

Omvisning i Galleri Klevjer

Thomas Klevjer er kanskje en av østlandets driftigste malere. En omvisning i atelièr-felleskapet hans er ikke en ”trøtt” kunsthistorie- time! Jo da, Nerdrum-eleven forteller selvsagt masse om bildene sine, motivene og maleteknikker – men han forteller også om bankvesenet i Ringerikes opprinnelse, hakekors, kunst og kitsch, arkitektur for kreative miljøer, Edward Munch og faren hans, oppbygging av kulturmiljøer, hvordan skaffe seg 1.500 m2 galleri – samt andre fascinerende og fantasipirrende historier og anekdoter!

Les mer …

Ringeriksbadet

Ringeriksbadet

Den 10.10.2010 kl. 10 åpnet Ringeriksbadet sine dører, 50 meter syd for General Hotell. Badet inneholder et hovedbasseng med internasjonale mål, et terapibasseng, et barnebasseng med sklie, en stor vannsklie med tidtagningssystem og en stor felles badstue. Det er stupemuligheter både fra 1,3 og 5 meter. Badet har egen cafè og en butikk hvor du kan kjøpe det du trenger av badeutstyr.

Les mer …

Gruppetimer på Actic Gym

Actic Gym

På Actic finnes det et stort utvalg av gruppetimer - alt fra standard spinning til styrketrening i sal. Ulike danse- og kondisjonsøkter som zumba, step, aerobic har de også. Om din gruppe har behov for litt alternativ trening, så arrangerer de gjerne yoga- eller pilatestimer.

Les mer …

Friluftsaktiviteter

Fossen Friluft

Fossen Friluft tilbyr forskjellige friluftsliv- aktiviteter - fra enkle «teambuildingsoppgaver» til det mer «ekstreme». Aktivitetene vil foregå på hotellets arealer eller i nærområdet. Målet med oppgavene vil være å jobbe sammen som et lag med fokus på samarbeid og kommunikasjon.

Gutta skreddersyr pakker etter ditt behov og legger inn de aktivitetene du og din gruppe måtte ønske. Alt fra 1 til 8 timers opplegg kan skreddersys.

Les mer …

Tid for tomgang!

Freddy Kjensmo - Tid for tomgang!

Et ANTI-motivasjonsforedrag med Freddy Kjensmo

Hva har Bjørn Dæhlie, suksessforfatter Lars Saabye Christensen og Ole Einar Bjørndalen til felles? Det er innlysende. De har ikke konsultert verdens fremste og eneste antimotivator, noe som er grunnen til at vi har hørt om dem.

Les mer …

Offiserenes sommerøvelse

Øvelsen er ikke spesielt fysisk - her handler det mer om kløkt! Din gruppe blir delt i lag og alle lag må selvsagt velge sin lagfører. Alle lag skal igjennom en håndfull øvelser med forskjellige effekter og hjernen som verktøy. En fin avveksling midt i en krevende kursdag. Øvelsen gjennomføres utendørs, så normalt godt skotøy og allright yttertøy er et "must".

Les mer …

Paintball - spennende for gutter og jenter

Paintball

Dette er en skikkelig spennende og utfordrende lagkonkurranse. Det er ingen særlige krav til fysikk eller utholdenhet. Aktiviteten passer like godt for jenter som for gutter og foregår på UTENDØRS sin bane 5 minutter kjøretur fra hotellet. Dere kan kjøre dette opplegget som en selvstendig aktivitet eller som en del av en 5-kamp! Aktiviteten kan bookes her selv om du ikke er gjest på hotellet.

Les mer …

Pizzeria del Generale

Nyt ekte italiensk steinovnsbakt pizza i husets trattoria.

Reservér rom med telefonen

general logo hvit