Tid for tomgang!

Freddy Kjensmo - Tid for tomgang!

Et ANTI-motivasjonsforedrag med Freddy Kjensmo

Hva har Bjørn Dæhlie, suksessforfatter Lars Saabye Christensen og Ole Einar Bjørndalen til felles? Det er innlysende. De har ikke konsultert verdens fremste og eneste antimotivator, noe som er grunnen til at vi har hørt om dem.

Komikeren Freddy Kjensmo sier endelig høyt det som burde vært sagt for lenge siden:

Vi er overmotiverte her til lands! Det er ikke de umotiverte som ligger på sofaen og spiser ostepops hele dagen som skaper problemer! Se derimot på hvitsnippforbrytere, innsidehandlere og gutta i Finance Credit - det er topp motiverte folk hele gjengen.

Med bred pensel, stor entusiasme og humor maler Freddy Kjensmo sitt ironiske maleri rundt velkjente fenomener fra arbeidsplasser landet rundt. Dette er for alle som en eller annen gang har vært med på et motivasjonsforedrag, har deltatt i teambuildingaktiviteter eller for de som generelt bobler over av for mye livsglede og entusiasme.

Ved hjelp av LEARNING BY NOT DOING lærer vi i dette hysterisk morsomme foredraget å bli umotiverte individer. Freddy Kjensmo viser hvordan vi skal få kontakt med latskapen inni oss. Det er tid for tomgang!

Antimotivasjonen var helt maks. Totalt annerledes - total suksess.
Stein Drogseth, Admin.dir. Garanti Eiendomsmegling

Varighet: 45 minutter.
Pris på forespørsel.

Pizzeria del Generale

Nyt ekte italiensk steinovnsbakt pizza i husets trattoria.

Reservér rom med telefonen

general logo hvit