Noe må man jo finne på

Aktiviteter

Så pizzagale som vi er, så har vi selvsagt utviklet vårt eget pizzakurs! Kurset passer alle som liker pizza!

Gutta i det lokale bryggeriet Humbrygg tilbyr et ølsmakingsopplegg som egner seg ypperlig som "forrett" før en bedre middag.

Er du nysgjerrig på dette tradisjonelle brygget og interessert i å få en ny opplevelse av øl? Humbrygg vil lære deg mer om forskjellige øltyper samt kunsten å smake på øl.

Bootcamp Hønefoss er en tidligere militær hinderløype med over 35 forskjellige hindere som utfordrer styrke, spenst, balanse og høydeskrekk.

Våre instruktører guider dere gjennom et tøft og morsomt program der deltagerne tar seg gjennom hinderløypa, avbrutt av intervaller med spenst og styrkeøvelser. Programmet passer for de fleste, da deltageren selv styrer sin egen intensitet. Ingen forhåndskunskaper kreves.

Omvisning i Galleri Klevjer

Thomas Klevjer er kanskje en av østlandets driftigste malere. En omvisning i atelièr-felleskapet hans er ikke en ”trøtt” kunsthistorie- time! Jo da, Nerdrum-eleven forteller selvsagt masse om bildene sine, motivene og maleteknikker – men han forteller også om bankvesenet i Ringerikes opprinnelse, hakekors, kunst og kitsch, arkitektur for kreative miljøer, Edward Munch og faren hans, oppbygging av kulturmiljøer, hvordan skaffe seg 1.500 m2 galleri – samt andre fascinerende og fantasipirrende historier og anekdoter!

Ringeriksbadet

Den 10.10.2010 kl. 10 åpnet Ringeriksbadet sine dører, 50 meter syd for General Hotell. Badet inneholder et hovedbasseng med internasjonale mål, et terapibasseng, et barnebasseng med sklie, en stor vannsklie med tidtagningssystem og en stor felles badstue. Det er stupemuligheter både fra 1,3 og 5 meter. Badet har egen cafè og en butikk hvor du kan kjøpe det du trenger av badeutstyr.

Actic Gym

På Actic finnes det et stort utvalg av gruppetimer - alt fra standard spinning til styrketrening i sal. Ulike danse- og kondisjonsøkter som zumba, step, aerobic har de også. Om din gruppe har behov for litt alternativ trening, så arrangerer de gjerne yoga- eller pilatestimer.