Fest for barna!

Det blir stadig mer populært å feire bursdagen, fotballavsluttningen eller skoleavsluttningen på Pizzeria del Generale. Noen ønsker seg en badepakke, mens andre bare vil ha god mat og kose seg med litt tegnefilm i Cinema Bambino. Vi dekker opp med italiensk stemning: serpentiner og balonger til de aller minste, stilige servietter og brus med sugerør. Pizza serveres etter spis-så-mye-du-vil-prinsippet!

Priser og menyvalg

Barn over 12 år spiser mer enn 6-åringer - og voksne spiser enda mer, så derfor finnes det tre priser på de forskjellige produktene. Brus og dessert er selvsagt valgfrie tillegg.

Om det er færre enn 5 voksne i arrangementet, så kan disse godt få velge mat direkte fra vår a la carte meny. Prisen blir da deretter. Er det flere enn 5 voksne, må dere nesten bli med på samme meny som barna. Takk for at du gir beskjed om hvordan dere vil ha dette på forhånd.

Inngangsbilletter til badet kan altså kjøpes via oss til rabatterte priser. Både mat og bading gjøres opp hos oss.

PRODUKT 6-12 ÅR 13-16 ÅR Voksne
Ringeriksbadet
Inngangsbillett til badet (ukedager) kr. 70,- kr. 80,-
Inngangsbillett til badet (helg) kr. 85,- kr. 95,-
Inngangsbillett for ikke-badende gjester kr. 30,- kr. 30,-
Pizzameny
Meny "Classico"
  - Pizza Margherita + Prosciutto Cotto (50-50)
kr. 80,- kr. 130,- kr. 160,-
Meny "Arrabbiato"
  - Prosciutto Cotto + Indiavolata (50-50)
kr. 90,- kr. 140,- kr. 170,-
Valgfrie tillegg   Samme pris for barn/voksen
Assortert mineralvann kr. 38,-
1 stor kule iskrem kr. 32,-
3 kuler iskrem kr. 62,-
Sjokoladekake med seigmenn og lys
(inneholder melk!)
kr. 45,-

Betingelser

Prisene gjelder kun for grupper større enn 10 deltagere. Antallsjusteringer kan gjøres helt frem til arrangementstart.

Selskapet gjøres normalt opp på stedet - kreditt må avtales på forhånd. Om det er flere enn 20 gjester i følget, må måltidet gjøres opp før dere går til bords. Unntaket fra denne regelen er om 1 person gjør opp for alt. Da kan oppgjøret skje når som helst. Av mva-tekniske årsaker må også alle arrangementer som inkluderer billetter til Ringeriksbadet gjøres opp av 1 person.

Husk å gi beskjed om matallergier dersom du kjenner noen! Vi har glutenfri pizza også. Vi tillater dessverre ikke medbragte kaker, med mindre det er av dietthensyn.

Dere må selv sørge for at det er tilstrekkelig antall voksne til å passe på barna.
Antall voksene tilstede i Ringeriksbadet (minimum) der barna er under 10 år:
Én svømmedyktig voksen som må ha tilsyn med barna til enhver tid og være badende samt èn svømmedyktig voksen som må ha tilsyn til barna til enhver tid. Sistnevnte trenger ikke å være badende.

Antall voksene tilstede i Ringeriksbadet (minimum) der barna er over 10 år:
Én svømmedyktig voksen som må ha tilsyn til barna til enhver tid. Trenger ikke å være badende.

Det er viktig at dere tar høyde for gruppens svømmeferdigheter, uansett alder. Voksne vil gis fri inngang til badet ved badebursdag.

Bestilling

Du kan ringe inn din forespørsel på telefon 32 16 00 00 eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..