Igjennom 10 år har vi utviklet vår pizzakompetanse og vår interesse for alle aspekter av pizzabaking har aldri vært større enn nå. I dette pizzakurset byr Jonas på både teoretiske og faktiske smaksprøver.

Opplegget er raffinert over flere år og vi vet av erfaring at det treffer godt og bredt.

Kursopplegg

TEORETISK
  • Om vår pizzeria og vår reise
  • Historien om ovnene
  • Historien om pizza
  • Historien om ingrediensene
  • Historien om de forskjellige pizzaypene
  • Deigen
DEMONSTRASJON OG SMAKSPRØVER
  • Hva kjennetegner en bra pizzabunn?
  • Smaking av forskjellige tomater
  • Smaking av forskjellige oster
  • Hvordan bake ut pizza?
  • Hvordan steke pizza?
MÅLTIDET

Gruppen setter seg ned og spiser seg "igjennom menyen" - veiledet av vår pizzaiolo.

Hele opplegget varer rett i underkant av 4 timer med naturlige pauser.Om gruppen er på under 10 personer, så får alle mulighet til å prøve seg på utbaking av pizza under kyndig veiledning. Er gruppen på over 10 personer, så er det dessverre ikke nok tid til å gjennomføre dette - så da gjør vi en skikkelig demonstrasjon og så får et par utvalgte kandidater prøve seg. Kaffe og sjokolade serveres under teoridelen.

Pris

Kr. 4.000,- + 230,-/person inklusive mva.

Prisen inkluderer ikke drikke under måltidet.

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.