Moderne selskapslokaler

Moderne selskapslokaler

General Hotell er ypperlig egnet for tradisjonelle brylluper, konfirmasjoner og jubileer. Tradisjonelle og mindre tradisjonelle julebord og andre firmafester passer også godt i våre lokaler. Og så har vi jo Bunker’n Grill som i sommerhalvåret er det perfekte stedet for et 40-årslag, en sommerfest med jobben eller en sosial samling med venner og kjente.

Våre kokkerKjøkkensjefen har hendene fulle! Han styrer vårt klassiske kjøkken med perfeksjonisme og effektivitet og leverer alltid varene. General Hotell har et matfokus få hoteller i vår kategori og størrelse kan matche! Våre tidligere gjester snakker fremdeles om middagene – som vi tilpasser etter deres ønsker!

Messa Restaurant – se kokkene jobbe
Med vår åpne kjøkkenløsning er kokken og staben hans godt synlige for alle gjestene mens de tilbereder maten, og dette skaper god stemning i restauranten. Messa Restaurant tar maksimalt 80 gjester.

Bunker’n Grill – mat og hygge i det fri
Helt nede ved Storelva har vi laget et grillsted med solid kapasitet. Her fyrer vi i peiser og griller store og små varer i en svært sosial og inkluderende atmosfære. Utsikten til elva er upåklagelig - og maten smaker jo så mye bedre utendørs! Bunker’n rommer 30 mennesker (inntil 60 personer om vi benytter våre fine telt). For de som er mest aktive, kan det være et spennende alternativ å kombinere en Bunkermeny med en båttur ned Storelva med M/S Dronning Tyra.

HotellromLigg gjerne over!
Har du gjester som kommer langveisfra? Ønsker du en fest over flere dager? Ikke lyst til å ta taxi hjem på kvelden? General Hotell har 21 twinrom, altså 42 senger, som selvsagt kan reserveres til ditt selskap! Rommene har høy standard med fine bad, flatskjerm-TV, gratis trådløst Internett og alt annet du forventer av et hotellrom. Samtlige rom hos oss er 100 % røykfrie. Rom for allergikere og mennesker med nedsatt funksjonsevne har vi også.

Pizzeria del Generale

Nyt ekte italiensk steinovnsbakt pizza i husets trattoria.

Reservér rom med telefonen

general logo hvit