Sommerfesten

Sommerfesten!

I mai og juni er det mye som skjer både på jobb og gjerne også privat. Det arrangeres sommerfester både i bedrifter og i lag- og foreninger - forutenom alle høytidsdagene og familieselskapene. Skal du arrangere en sommerfest i år? Vi har flere løsninger i mange priskategorier. Ta en titt her og finn det sommerarrangementet som passer dine behov. Så tar vi oss av alt det andre.

HOT

Generalens grillbuffet

Vi har lidenskap for grilling. Såpass gale har vi blitt at vi kun benytter et helt spesielt argentinsk grillkull fra Quabracho-treet (ingen fare, det er ikke regnskog) til formålet. Kullet gir en helt fenomenal aroma til maten.

I denne menyen griller vi ytrefilet av okse, ørret, kyllinglår yakitori-style - og serverer friskt tilbehør. Til dessert blir det masse sjokolade!

Les hele menyen her!

kr. 425,-/pers.
NY

Generalens sommerbuffet

Enkel og deilig sommerbuffet bestående av italiensk spekemat, gravlaks, eggerøre, potetsalat, ost og naturlig tilbehør. Noen tilvalgsmuligheter finnes også.

Prisen under gjelder servering her på huset, men denne menyen finnes også tilgjengelig som en cateringmeny.

Les hele menyen her!

fra kr. 280,-/pers.

Pizza al Taglio

Pizza fra vår steinovn gir klare sommerassosiasjoner hva både lukt og smak angår! Ingenting er så godt som en god pizza. Punktum.

"Al taglio" betyr egentlig bare "skåret". Når vi serverer pizza på denne måten, så steker vi et utvalg av våre mest populære pizze, slicer dem opp og serverer på bordet deres - litt som "buffet på bordet". Dette er smart når mange skal ha mat samtidig - og gir ikke minst alle en mulighet til å smake flere alternativer.

Les hele menyen her!

fra kr. 170,-/pers.

Spansk tapas

Denne menyen har vi servert tusenvis av ganger og den har vært uendret siden 2006! Vi har rett og slett ikke turt å endre på den da den har blitt utrolig populær.

En av våre karer jobbet et år i Spania - og tok med seg noen favoritt-tapas-oppskrifter hjem igjen. Denne menyen er basert på disse oppskriftene og inneholder mye forskjellig slik at den treffer godt og bredt.

Prisen under gjelder servering her på huset, men denne menyen finnes også tilgjengelig som en cateringmeny.

Les hele menyen her!

fra kr. 280,-/pers.

Andre menyer

Fant du ikke det du egentlig lette etter?

Ingenting og bekymre seg for. Vi har flere menyer.

Ta en titt på våre cateringmenyer her.

Eller resten av våre selskapsmenyer her.